Benvinguts familiars, amics i parelles que heu pres la valent decisió d’augmentar la família.

Vosaltres i el petit que aviat arribarà necessiteu de tota l’ajuda que els hi puguem donar i és per això que hem muntat aquest espai, per facilitar-vos la feina

Aquí podreu:

  • Conèixer els productes de sempre y novetats
  • Confecciona la llista de naixement a mida
  • Assessorar-vos del productes més adients per cada situació
  • Garantía de preus reservats
  • Facilitat de pagament
  • Excel·lent servei post-venta
  • Llista de naixement Online

Ompla el formulari i ens ficarem en contacte a vosaltres el més aviat possible

Responsable: Alícia Muñoz Pérez

Finalitad: enviar resposta a la teva sol·licitud de contactar

Legitimació: El teu consentiment

Cóm treballem des de MonÍxili?

PAS – 1 Presa de contacte

Una vegada omplis el formulari concertarem una cita per parlar de la vostra situació i necessitats

PAS 2 – Construcció de la llista

Basats en els 7 grups bàsics, repassarem tot allò que necessiteu i construim la vostra llista de naixement complerta, amb productes escollits i alternatius

PAS 3 – Ficada en marxa

Donarem accés a familiars i amics perque puguin veure els productes de la llista tant a la botiga física com a la botiga online.

Us aniré informant del productes adquirits i  podreu venir a retirar els productes a la botiga

Preguntes freqüents

Arribaran a temps els productes demanats?

Hi tant! Els productes els aniré demanat poc a poc durant els mesos posteriors a fer la llista i quan falti aproximadament un mes per què compleixis estaran tots aquí, això si, has de procurar fer la llista com a mínim 3 mesos abans de la data probable de part.

Seran els més segurs per al meu bebè?

A Món Ixilí treballem amb les millor marques per tal d’oferir-vos totes les garanties de seguretat i confort per al teu bebè. Tots aquests productes passen els més estrictes controls de qualitat per què la vostra única preocupació sigui donar-li tot l’amor possible al petitet que acaba d’arribar a les vostres vides.

Amb quina antelació haig de fer la llista?

Com comentava al primer punt l’ideal seria que la llista es fes amb una antelació mínima de 3 mesos abans de la data probable de part, ja que s’et podria avançar i volem estar preparats per qualsevol eventualitat.

Però si voleu es pot fer a partir de que sabeu el sexe del bebè (si es que el voleu saber!)

Sabré qui m’ha regalat cada cosa?

Es clar! M’encarregaré personalment de fer-vos arribar un email dient-vos qui us regala cada producte. Així podreu agraïr a tots els familiars i amics la seva aportació.

Necessitaré ajuda per montar l’ habitació?

No, el nostre equip de montadors ho farà per vosaltres, per què només hagueu de triar la decoració i llestos. Tindreu la vostra habitació pel bebè perfecta sense cap esforç.

Testimonis reals de clients

A nosotros nos recomendó el sitio una amiga. Hicimos la lista y quedamos encantados, te ayudan con cualquier duda y tiene todo tipo de marcas para todos los gustos. Trato muy cercano. También lo recomendé a varias personas más y todos muy contentos. Cualquier duda te la resuelve encantada.

¡Muy satisfecha!

Alicia IA

Hicimos la lista de nuestro bebé y acertamos de lleno. Alicia es encantadora y muy muy profesional, te encuentra todo lo que buscas y te ayuda a decidir que es lo más adecuado para ti.

Lo recomendamos 100%.

Christian Fernández Ortega

Hicimos la lista para nuestro bebé y el trato a sido siempre estupendo, con nosotros cuando hemos tenido alguna duda o necesitado algo y a los familiares y amigos que acudieron. Ha sido una muy buena elección escoger esta tienda lo recomiendo 100%

Tania Ajenjo

Sin duda un trato excelente y una atención personalizada 100%!! Cuidando cada detalle, resolviendo las 1000 dudas de padres primerizos...
Realmente te muestra lo necesario y imprescindible para tu futur@ bebé. Alicia se implica tanto en cada familia que incluso compartimos momentos muy graciosos y inolvidables de esta etapa!
Y la tienda es una cucada.

Alba MB

Simplement la Alicia et captiva, té un tracte immillorable, et fa sentir com a casa i es cuida de cada detall per fer de la espera i la preparació de les cosetes pel teu nedo uns moments màgics!

Yolanda Martínez Álvarez

Pots veure més testimonis al nostre Facebook